Josef Eriksson

Styrketräning & Löpning

Träningsprogram

Styrkelyft, bänkpress, löpning.

Foto: Rebecka Karlsson

Jag säljer först och främst träningsprogram för styrkelyft och bänkpress. Där har jag lyckat inte bara med mig själv utan har även tränat andra nationellt och internationellt meriterade lyftare. Träningsprogrammen anpassas till lyftarens styrkor och svagheter, men följer min metodik och innefattar basövningar och kompletteringsövningar.

Jag kan även hjälpa till med löpning. Där är jag inte alls lika specificerad men på 7 månaders tid gick jag från att ha 50% övervikt och inte kunna “lunka” 400 meter till springa/jogga 4,3 mil och ytterligare ca 7 månader senare  springa en mil på under 40 minuter. På senare år har jag lärt mig mer om löpträningen. Jag har tränat allt från de som vill gå ner i vikt till tävlande friidrottare.

Jag kan givetvis kombinera löpning och styrkelyft i eran träning för den som vill. Läs min träningsmetodik om du är orolig för att inte det ska klaffa ihop.

Kosten är något jag kan ta en diskussion om och peka lit åt rätt håll, men hänvisar där hellre till andra då det finns de som är betydligt bättre på de och tycker det är roligt.

Skulle ni vilja sätta igång med något nu omgående, så rekommenderar jag er till ett program jag tagit fram man utövar under 40 dagar, ett pass varannan dag, så 20 pass. Det kostar 199 kr och ni hittar det här : http://butik.tyngre.se/Josef/B%C3%A4nkpressprogram–10×10-av-Josef-Eriksson-(e-bok)

Vill du ha något för marklyftet finns: https://tyngre.se/produkter/ovrigt/traningsprogram/viktors-vag-till-200-i-marklyft-e-bok/
Känner du att du behöver jobba på stilen och lära dig bänkpressen? Då finns detta: https://tyngre.se/produkter/ovrigt/traningsprogram/tyngre-nyborjarprogram-bankpress/

 

Om du vill köra träningsprogram, bli onlinetränad, träna med mig, vill att jag ska komma och hålla träning, seminarium, maila mig på info@joseferiksson.se.

Tänk på att innan du gör det kila igenom nedan länkade videos på Youtube, börja ta del av det och applicera innan du mailar mig.

Tips för att bli starkare

 

SparaSpara

SparaSpara

Hoppa till verktygsfältet